Zoals U misschien al in de openingspagina (home) heeft gelezen bestaat ons bedrijf al zo’n 16 jaar. G B G B is gestart in de catherinastraat met alleen de eigenaar Gerard Braat. Deze had al zo’n 24 jaar ervaring in de autobranche en had ondertussen al heel wat diploma’s binnen weten te halen.

In de catherinastraat (een straat tegenover de Boerenbond in O’hout) hadden we beschikking over een werkplaats en een showroom, plaats voor zo’n voor 10 occasions. Na 6 jaar hard werken een grote klantenkring op te bouwen werd het tijd voor een grotere ruimte. In 2002 zijn wij verhuisd naar de esdoornlaan, het oude pand van Vissers sanitair. Hier hadden we beschikking over een wat grotere werkplaats en genoeg ruimte om zo’n 45 tot 50 auto’s het terrein op te rijden. Met een tevreden en betrouwbare klantenkring werd het al snel tijd voor meer personeel. Wij werken op dit moment met 3 monteurs, een receptioniste en een boodschapper. Alle 3 de monteurs zijn in het bezit van hun Apk keurmeester papieren.

Er worden van allerlei werkzaamheden verricht in de garage:

* Apk
* Onderhoud
* Reparatie
* Inkoop/ verkoop nieuwe auto’s
* Inkoop/ verkoop 2de hands auto’s
* Schade
* Spuitwerk en uitdeuken
* Glaswerk
* Airconditioning
* Financieringen

Tevens zijn er van allerlei materialen te bestellen als banden, radio’s, verlichting, etc. Wij als garage bieden ons graag aan om het onderhoud of de Apk voor uw auto te verzorgen.


Bent u geïnteresseerd of wilt U eens een kijkje komen nemen, U bent van harte welkom!